maandag 6 juli 2009

De voorstelling van de Tsjechische groep

Onze groep telt 8 mensen en daarom zijn wij de grootste groep die er in Poznan is (wij denken dat) - Anna, Marie, Radka, Barbora, Misa, Katerina, Maya, Patrik

Anna is tweedejaars studente aan de Karelsuniversiteit in Praag. Zij is 22 jaar oud en zij studeert alleen Neerlandistiek. Zij houdt van joga, luisteren muziek, naar de kroeg gaan, Nederlandse literatuur, en zij is dol op Nederlandse films.

Marie is derdejaars studente aan Karelsuniversiteit en ook Ecologie in Praag. Zij danst Bollywood dansen, graag volleyball spelen en geocaching doen. Of iemand naar Praag wil gaan dan begeleid ik hem/haar graag, want ik doe het regelmatig met de mensen van de website Couchsurfing:)

Radka is 22 jaar oud studente. Zij is in tweede jaar en studeert Nederlandse en Japanse Filologie aan Palacky Universiteit in Olomouc. Zij leest graag boeken, speelt fluit en gaat naar een bioscoop.

Barbora is 21 jaar oud. Zij studeert Nederlands voor economische praktijk in Olomouc aan Palacky Universiteit. Zij houdt van sporten (fietsen, zwemen, skien) en ook van zingen, dansen, spelen piano en muziek luisteren. En zij ook doet geocaching als Marie:)

Misa is 24 jaar oud. Zij studeert Duits en heeft in Wenen een Nederlandse cursus een semester gevolgd. Zij houdt van sporten (tae-bo, fietsen en jogging) en muziek. Zij ook vertaalt Duitse dichters in Tsjechisch.

Katerina studeert in Olomouc aan Palacky Universiteit. Zij is in derde jaar. Zij luistert aan muziek. Zij houdt van haar gezin, zee en bergen.

Maya is vierdejaars studente aan Masaryk Universiteit in Brno. Zij is 22 jaar en zij ook studeert alleen Nederlandistiek. Zij is verliefd op goede films, goede muziek en goede bier, die hoeven niet noodzakelijk van Nederland zijn:)
Patrik is vierdejaars student Neerlandistiek aan de Masaryk Universiteit in Brno. Vanaf september gaat hij ook Spaanse taal en literatuur aan dezelfde universiteit volgen. Hij houdt van muziek, hij bespeelt drums. Hij houdt van reizen, films en goede bier.

2 opmerkingen:

  1. Wat is 'geocaching'?! Is het de laatste trend die ik gemist heb?


    Eefke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, natuurlijk :o)! Het is moeilijk om dat te verklaren. Het beste is naar internet te kijken.

    www.geocaching.com

    Anna & Marie

    BeantwoordenVerwijderen