maandag 13 juli 2009

een geke spin

Er was eens een braaf Roemeense meisje die op een Zomercursus in Polen, Poznan kwam. Ze was heel blij dat ze dit kans had. Haar eerste dag was niet een goede begin voor haar, maar daarna de zon schijt op haar straat ook. De weer was erg mooi. De vogels zangden in de bomen.Alle mensen waren vrolijk. Alles waren perfect. De docenten waren heel leuk en de lessen gezellig en nuttig. Elke dag deed ze verschillende dingen en leuke activiteiten. Er was de Zomercursus van haar dromen. Alles waren perfect. Tot een dag want iets gebeurt met haar. Het was een normale dag. De meisje was bij de les met docent Kitty. Alles lijkt normaal, totdat het Roemeense meisje begin om te schreeuwen en huilen...een gek spin wilde in haar oor logeren. Ze had alweer een hekel aan insecten. Het was spannend voor haar. Maar Kitty en haar collega's waren daar voor haar. De meisje kon de de spin horen en vulen. Het was verschrikkelijk. Ze was zo bang dat haar hele lichaam was rood.



Dan Ania(een van de organisatrices van de Zomerccursus) en de collega's loopden met haar naar de dokter in het Studentenhuis. Maar toen ze naas het studentenhuis waren de spin beslissde dat het meisje niet een goed huis voor hem was. Dan de spin probeerde om buiten te gaan...Ooh...wat goed voor haar! Wat een schrok! Maar dan alles waren beter.
Het Roemeense meisje was daarna een beetje geschroken en voor twee dagen vult iets vreemd in haar oor, maar de mooie dagen na deze gebeurtenis maken haar de schrok vergeten.

Nu is ze getrouw en ze heeft twee kinderen en toen ze over de gebeurtenis herinnert met haar vriendinen lachen ze veel. :):)

Tania

Geen opmerkingen:

Een reactie posten